Röriga bilder

Idag tänkte jag visa ett gäng riktigt röriga bilder. Det är precis såhär det är hemma hos oss just nu, fullständig röra!

Tänk vad rörigt man har det när man håller på med storstädning/renovering ändå.

053 (2)Det här är min pysselhörna just nu. Jag har flyttat runt på en massa möbler och håller på och målar en hylla och en stol så här är bara fullt med en massa saker som väntar på att få flytta till nya pysselrummet.  056 (2) Det är här uppe i övre hallen som jag skall ha mitt nya pysselrum. Väggen med tapet skall få en ny hemmagjord tapet. Golvet skall målas bara vi lyckas planera när och hur det skall gå till.064Här kommer jag att kunna sitta och pyssla, omgiven av alla sovrum.

083Just nu är här en enda renoveringsröra. Vi har hållit på och fixat lister för brinnkära livet hela veckoslutet, och nu är precis alla lister på plats här i hallen. Supergrej det, att vara klar med alla listerna i ett rum! Det känns verkligen som en milstolpe. Lite måla lister kvar, sen får mina pysselgrejer flytta hit upp. 097”Hejhej!” genom fönstret!

Blir nog bra rum det här!

4 kommentarer

  1. Harkel harkel..vad är det för lögner du skriver här? Det fattas ju faktisk ännu 1 list! 😉

  2. Vilka fantastiska utrymmen ni har!!!! Blir så fint så fint. (Och om bara en list saknas kan jag svälja lögnen, det är ju nästan klart. :D)

  3. Det blir nog bara så superduperbra det där!

  4. Visst kommer det att bli bra det där! Så himla trevligt att se att andra också har det lite rörigt när man renoverar. Liza

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *