Sponsor – Happy Monday!

Jippi, så har jag fått min första och hittills enda sponsor till bloggen, och det är inte vilken sponsor som helst det – det är Lena med företaget Happy Monday som ville sponsra bloggen.

Såhär skriver Lena:

Hösten 2008 startade jag mitt företag Faster Alice, sålde hantverk (sydda grejer och handgjorda kort bl.a.). Sökte efter lämpligt förpackningsmaterial och hittade mailing bags hos ett svenskt företag. Använde dem och gillade och sökte efter produkten på närmare håll. Kom ganska snabbt fram till att det inte finns att fås i Finland. Synd och skam, tyckte jag, och jakten på en lämplig tillverkare inleddes. Hittade en sån och våren 2011 öppnade jag min webshop. Sortimentet bestod till en början av mailing bags och silkespapper och företagsnamnet hade jag då ändrat till PackIt – Faster Alice.

happymonday1Jag spenderade en massa tid med att söka efter potentiella kunder och maila dem. Kommer ännu ihåg när första kunden som jag inte själv kontaktat registrerade sig i webshopen – det var ett stort ögonblick!

Eftersom jag tillbringade så mycket tid framför datorn, sökande efter nya kunder, stötte jag på en hel massa roliga produkter. Sånt som jag ville ha. Men köper jag hem åt mig själv kan jag lika gärna ta in lite extra och sätta upp i min webshop, eftersom jag ändå har en sån. Kanske andra också vill ha.

Så höll jag på och ganska snart hade jag utvidgat produktsortimentet även till icke-förpackningsrelaterade produkter. Det bara blev, liksom.

happymonday8Våren 2012 innebar flytt till nytt hus och lagret rymdes inte mera hemma. Jag hyrde in mig med mina grejer i en affärsfastighet och plötsligt hade jag en egen affär. En dröm jag haft sen jag var i 10-års åldern och nästan tjatade sönder öronen på min mamma om att hon skulle öppna tygaffär.

Produkterna blev flera, så också kunderna. Hösten 2012 ändrades företagsnamnet till Happy Monday. Och nu är jag där jag vill vara, i alla fall just nu. Men nya idéer finns det gott om, älskar att planera och fundera.

Happy Monday står för en glad vardag! Färg är en viktig grej när jag väljer produkter. Det ska vara användbart, men gärna ändå tillföra lite extra ”vardagslyx”.

happymonday7

Idag finns det en hel del produkter för den som trivs i köket och hobbyrummet. Och så har det säkert blivit eftersom det är där jag trivs bäst själv!

Pysslat har jag alltid gjort; växte upp med två föräldrar som pysslar på med både det ena och det andra, jämt och ständigt. Själv tycker jag om att testa på det mesta; det har blivit betong, järntrådspyssel, scrapbooking, virka & sticka, broderier. Bland annat.

Har en massa pysselgrejer hemma. Fungerar så att ifall jag kommer på nåt så måste jag få testa genast, materialet ska finnas färdigt! DET är rikedom för mig!

happymonday2Återanvändning om omfixande gillar jag, så en stor del av mina pysselgrejor kommer från loppis. Jag drar hem både det ena och det andra som sen småningom kan bli nåt helt annat än det använts till från en början.

Hemma hos oss har vi två barn, 4 & 7 år. Det leks butik och packas paket. 4-åriga sonen vill bli en tant när han blir stor. Orsaken är den att då får man ha en egen shop.happymonday3

Jag har mitt drömjobb idag! Jag bestämmer själv över mina arbetstider, barnen kan vara med och ”hjälpa till”. Ibland jobbar jag mera, ibland mindre – det är rätt långt familjesituationen som styr. Rätt ofta får jag nypa mig själv i armen för att kolla att jag inte drömmer, det här ÄR på riktigt. Jag njuter verkligen av varje sekund och har inga som helst planer på att göra något annat. Det är det här jag vill, hit jag alltid strävat (om än lite omedvetet ibland).

happymonday5Har följt med din blogg en längre tid, det var kärleken till färger som drog mig dit. Också lekfullheten som jag upplever att det finns en hel del av i er inredning och ditt pysslande gillar jag. Allting behöver inte vara så på allvar.

Jag läste ditt inlägg om sponsorerad blogg. Och visste direkt att ska jag vara med och sponsra nånstans så är det Ninettes blogg! Därför blev jag så väldigt glad när du ville ta mig med. Ser fram emot ett fint samarbete!

happymondaylogo

Oj, vad glad jag är att du kontaktade mej Lena! Jag gillar verkligen ditt företag och ditt sätt att se på familjeliv och sånt, och har ju  till och med shoppat hos dej, så nu hoppas jag du får mycket reklam och glada kunder som en följd av det här!

Happy Mondays sortiment är precis sånt som jag gillar och såna färger och former och allt, och Lenas text – härlig! Gillar speciellt den biten om lilla sonen som också vill bli tant och få ha butik – helt underbart! Lena har främst kunder i Finland, men skickar varor också till övriga världen, så alla ni som gillar fina färggranna vardagsgrejer – klicka in hos henne och ta er en titt och se om där finns nåt som ni fastnar för. (Själv köpte jag silikonformar som var formade som bokstäver och gjorde en familjetavla av dom, och passade på att köpa lite washitejp som blev presenter åt folk när jag hade för bråttom att hinna fixa nåt själv.)

Lena passade också på att skicka lite grejer åt mej som jag har  tänkt lotta ut, så det blir lite utlottning här senare i veckan bara jag kommer lite igång med vardagslivet. Just nu har vi ett enda kaos här hemma med lådor och kläder överallt – jag lyckades förresten igår med en riktig klassiker, eller tja, inte helt så klassisk att jag målade in mej själv i ett hörn, men jag lyckades måla in alla mina kläder i ett skåp i garderoben! Sitter här i makens pyjamas och morgonrock och väntar på att garderobsgolvet skall torka!

8 kommentarer

  1. Grattis till din första sponsor, bra val för er båda!

  2. Grattis..vad roligt för dig 🙂

  3. Men vilken winwinsituation! Grattis till er båda.

  4. Jippii, vad roligt! GRATTIS! Nu ska jag in och kika på Happy Monday…
    Kram

  5. Grattis! Vad roligt!!!

  6. Pingback:Utlottning/give away! | Tedags hos Tant Ninette

  7. Pingback:Här tindras det om kvällarna!

  8. Pingback:Happy Monday-tips – just nu lönar det sig att köpa Poscatuscher!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *