Garderobsfix

Dagens söndagsbild idag är dagens sysselsättning – att fixa på min garderob

019Nu när vi är igång och fixar färdigt övre våningen (minus ett rum)  tog vi oss ett ryck och började fixa på min garderob också. Hittills har jag förvarat mina kläder i rangliga trådkorgar och bananlådor, men nu blir det andra bullar! Nu står här redan ett skåp med flera härliga lådor som glider ut som i värsta lyxgarderoben så man riktigt får överblick på alla lumpor man äger! (on that note: jag behöver nya kläder som matchar nya garderoben känner jag helt plötsligt). Vi håller på och fixar ytorna och idag hoppas jag kunna tapetsera några av väggarna med en riktig loppislyckträff – en äkta Designers Guild-tapet som jag hade turen att hitta på loppis för en riktig struntsumma.

ninettesgarderobNu äntligen skall den upp på väggarna! Min garderob kommer att ha den enda väggen i vårt hus som är tapetserad med riktig tapet, vilket passar hur bra som helst i det här huset med huliganer som gärna pillar och klottrar på tapeter och väggar. Nånting som jag inbillar mej att jag inte kommer att frestas att göra i just min garderob…

Ha en skön söndag, här skall det målas och tapetseras i garderoben och låtsas att det inte snöar ute! (vilket vårväder vi har här i södra Finland – snö! ser ut som mitt i vintern ute)

3 kommentarer

  1. Hihi, vi har visst samma tema på vår söndagsbild. Garderobfix 😉
    Fast dina bilder var lite mer välstädade *s*

  2. Vad härligt med en stor, alldeles egen garderob! Att få inreda precis som man vill… Ha så kul!

  3. Förstår att det känns som en oerhörd lyx med egen garderob, efter bananlådor.
    Dessutom med lyxtapet, ahhhh.

    Hmprf, snöar här också

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *