Barnrummet – nu med våningssäng!

Så var det dags för lite fler bilder från barnrummet.

barnrum hos Tedags hos Tant NinetteMan ser minsann att vi är mitt i en renovering när man går till rummet! Vi sågar och hamrar och målar så mycket vi bara hinner, och den här hallen skall om bara en pytteliten tid bli mitt nya pysselrum. Från hallen kommer man in i det nya barnrummet med sin vita våningssäng med blommiga draperier.

barnrum hos Tedags hos Tant NinetteVåningssängen blev riktigt mysig tycker vi själva! Maken byggde en ställning för draperierna i taket och så sydde jag till några tyg som jag hade fyndat och till sist så fäste vi en ljusslinga överst i taket bakom bården. Supermysigt på kvällen!

Sydafrikansk mobilTyget är ett av mina bästa loppisfynd – ett handtryckt tyg som jag betalade hela 2 euro för! Det gråa tyget är några gamla Ikeagardiner som har hängt med under alla flyttar.

Framför draperiet hänger en mobil med sydafrikanska fåglar som vi köpte när vi var och hämtade hem lillebror. Nu äntligen har den också kommit hem och på hedersplats! Såna där fåglar och geckosar såg vi när vi var på safari, så det känns lite extra kul att tänka tillbaks på den tiden när man ser på mobilen som snurrar.

Oj, vad vi har grejat, men än är vi inte klara – skall försöka att ändå hinna med nåt inlägg lite nu och då, för det är så himla kul också att visa upp hur fint det blir!

6 kommentarer

  1. Alltså jag smäller av- det är ju så himla fint!

  2. vilket härligt rum de har fått… ljust, men ändå mysigt!

  3. Så fint!!! X var så stolt idag då han berättade om sitt nya rum =)

  4. Men vilket härligt rum så där lekfullt som ett barnrum ska vara!

  5. Ja, vad fint det blev! Skulle tro att dina små är nöjda nu. 🙂

  6. Blev väldigt ombonat och fint, gillar tyget också

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *