Hälsningar från påskrenoveringen

Håhå, vad vi har grejat! Men nu äntligen är vi klara – det största barnrummet är klart och taget i besittning!tomt barnrum

Det blev vitt bara värre, ”vitt som bas” typ! Sen öste jag på med ikea-möbler och loppisgrejer och ärvda saker och nu ser det helt annorlunda ut. I det här hörnet står barnens nya våningssäng som är så himla supermysig att det inte är klokt!

329Jag hade så bråttom idag med renoveringen så jag glömde helt bort att fota sängen. Tog den här bilden på mitten av rummet i stället. Barnen har en stor röd matta som lekmatta mitt på golvet. Det gröna skåpet är ett Ikeaskåp som vi köpte när dom sålde ut dom billigt. Det är dom två yngsta barnen som delar på det här rummet och dom har varsin skrubb att ha sina kläder i. Riktiga walk-in-closets om man är under skolåldern. Nischen är jättemysig med sitt lilla fönster och den välvda bågen och till höger utanför bilden finns vykortsväggen som verkligen är ett härligt blickfång. Både stora och små står och tittar på bilderna på den väggen, mycket underhållning för en billig peng!

vinter

Förutom att vara ett stort och härligt och ljust rum så har det här rummet en av dom bästa utsikterna. Man ser ut över hela vår trädgård och ända in i viken om man tittar mellan träden. Just nu ser man en massa snö, men det hoppas jag blir åtgärdas inom kort. Nu räcker det verkligen med den här vintern!

6 kommentarer

  1. Så fint! Grattis till det nya barn rummet. Gillar verkligen det gröna skåpet.

  2. Wow, så fint det blev. N och X är säkert överlyckliga. Det känns säkert skönt att änligen få det färdig.
    Då är det väl bara för er att fortsätta med toaletten och trappan eller hur det nu var ;). Hoppas vi ses snart!

  3. OOOOH! vad FINT!!!!

  4. Men så fint! Precis i min smak. Mattan och den gröna bokhyllan sätter verkligen pricken över i och är kanonsnyggt i allt det vita!

  5. Riktigt superduper fint!!

  6. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag får dåndimpen!!!!!!!! Så HIMLA HIMLA HIMLA fint! Skynda skynda fota säng och vinklar!!! MÅSTE se mer! ;D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *