Påskstädning, variant Överkurs för här dammsuges det till och med under golvlisterna

Här påskstädar vi minsann, påskstädning av den roligaste varianten – vi håller nämligen på och fixar färdigt barnrum nr 2 till påsk! 126

Ett par lister till, lite målning kvar, sen dammsuga och torka av golvet och sen – sen är det dags för golvmålning ,och sen är rummet klart!

138 (2)Det tog minsann lång tid att göra klart det här rummet, allt går långsammare när man får ryggskott eller stukar knät eller nåt sånt som vi har hållit på med turvis det senaste året. Men nu äntligen skall våra småttor slippa bo i hallen och få ett eget riktigt stort rum! Inklusive en våningssäng med gardiner är det tänkt.

…fast så värst städigt har vi det inte här hemma, påskstädningen till trots! Det ser ut som ett enda kaos i resten av huset. Får väl ta en efter-påskstädning i stället tänker jag.

9 kommentarer

  1. Oh vad härligt med STOORA framsteg!!

  2. Ser ut att bli ett toppenrum!

  3. Vilket FANTASTISKT rum!!!! Värt att vänta på!!! Ser fram emot din kärleksfulla historieberättande vackra kreativa inredning!!!

  4. Oj var det för att jag ändrade namnet som min kommentar måste granskas. Sorry för omaket. Ska hålla mig till Persilja. ;D

  5. Härligt när slutet närmar sig! Ska bli spännande att se resultatet, men det blir såklart dunderbra! Glader Påsk på er!

  6. ÅÅh himmel vilket fint rum det blir!! Härligt!

  7. Vad fint det blir =)

  8. Ser redan nu att rummet kommer att bli fantastisk och där är ju vykortsväggen också.
    Båda fönstren så fina också, bra jobbat av er.

    Ha en bra kväll. // Lissen

  9. Så härligt det kommer att bli för barnen där inne. Och den där fondväggen är fantastisk!
    kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *