Vardagsrumsprojekt

Jag håller som bäst på och målar i vardagsrummet. Först hade vi tänkt tapetsera ovanför panelerna, men tapeten vi gillade var så dyr och jag orkade inte vänta flera år innan vi hade sparat upp till den så jag satte igång med att måla i stället. Blev så inspirerad av flera på nätet som hade målat egna tapeter, så jag tänkte att det där kan jag också. Nu återstår att se om det stämmer!

Först blandade jag färg och testade den. Blandade kimrök med vanlig vit väggfärg som var över efter att vi målade ungarnas rum. Det var lite knepigt och blev inte så bra blandat, efter som jag var lat och inte orkade rota fram betongvispen, så jag rörde färgen för hand.

Första lagret var ganska ojämnt, men sen blev det bättre. Den gråa färgen fick godkänt av alla och sen fortsatte jag med att måla dekorationerna.

Sånt här pynjar jag med medan maken fixar mat och underhåller ungar. På med lite ljudbok i ipoden och så fram med penseln och tryck på OH-apparaten och så måla loss.

Tyvärr saknas det ännu några luckor i en vägg i vardagsrummet, så det lär dröja innan jag är helt klar med det här projektet, men jag ville ändå visa några bilder så du ser vad som är på gång. Ska bli så skönt att vara klar med vardagsrummet!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Kan bara säga duktiga du..att du vågar..men är det nån som klarar av det så är det du..och början ser verkligen lovande ut. Mycket fint 🙂

  2. Tant Ninette

    Tack ska du ha! det känns lite sådär att det kan antingen bli jättelyckat eller så total flopp, men som tur är är det bara målfärg så det är bara at t måla över om det inte lyckas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *