Söndagssysselsättning

Dagens bild idag är defintivt ett av mina gamla vykort som jag hittade häromdagen. Eller jag och jag, det är min mor som har botaniserat bland gamla högar med vykort och annat och hittat ett och annat roligt kort.

Det här kortet föreställer ett ”suttetræ” i Köpenhamn. Såna träd finns i en del parker och Tivoli och såna ställen, och dit kan man gå och hänga upp sin napp sen när man känner att man är  tillräckligt stor för att göra sig av med den. Vi hade tänkt låta vår äldsta göra samma sak, men han slängde sina nappar sonika i soptunnan så dit for den idén.

Det blev en hel del köpenhamnskort under åren

Dom flesta såna här gratiskort som man fick tag på lite överallt på caféer och såna ställen

Sen dök det upp lite kort från makens och mina italienresor. Det var kul att läsa om vilken god mat vi åt och var vi stannade och hur Aida var i Verona! Härliga minnen!

En hel del av min pappas kort från alla möjliga resor dök också upp. Speciellt dom amerikanska har en härlig ”retro”stil.

Härlig dag idag (bortsett från kölden utomhus) för idag skall jag äntligen få göra det jag planerat med dom här korten! Vad det blir – det får du se senare här på bloggen, så fort som möjligt hoppas jag!

Söndagsbilder hittar du på Fabriken.

En kommentar

  1. Åh, så kul att ha sparat alla kort. Önskar jag också gjort det men om inte annat så får man väl börja tänka på det nu. Och kanske även att börja skicka fler kort för det är ju så roligt att få!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *