Tavelväggen

Idag kände jag för att visa upp en del av ett ”work in progress” – vår tavelvägg.

Här hänger det tavlor av alla de slag – såna som jag gjort själv, bilder urklippta ur tidningar och fotografier.

En del pyssel får hänga med också, och så har jag såhär vackert tejpat upp en bild med helt vanlig målartejp en bild ur en tidning. Väldigt vackert, nästan så man tänker att det är dyr washitejp. Ja, om man är väldigt närsynt och så hjälper det om man inte vet vad washitejp är!

Jag mutade barnen att ställa upp på fotografering inför årets julkort och så gjorde jag en tavla av det. Mutor är underskattade i alla föräldratidningar tycker jag!

Här hänger också en del handgjorda tavlor, både vävda och broderade

Här är det tänkt att nån (dvs maken) skall fixa en lucka framför elskåpet så att Mona Lisa får dölja en äkta hemlighet

Här hänger ett par små ramar som jag köpte på loppis. Den ena var en spegel, men nån unge hade sönder den och på baksidan av spegeln fanns den här madonnabilden, så än så länge får hon hänga där och stirra på alla som går förbi.

Det bästa med tavelväggen är att den inte är färdig tycker jag! Massor med plats för nya grejor ännu, många ramar som skall fyllas upp, och mycket väggyta att fylla upp med nya tavlor. Sånt gillar jag!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Tavelväggen”

  1. Pingback: Mera tavelvägg | Tedags hos Tant Ninette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *