Det här är nåt som jag har haft på gång jättelänge nu, och bara väntat på dåligt väder så jag med gott samvete fick sitta och fixa pärlplattor med ungarna.

Inspirationen till det här pysslet kommer från en liten dagistjej, som hade gjort så fin fotoram i sitt dagis (det heter förresten fortfarande dagis i Finland!). Verkligen en jättebra idé tyckte jag, att fixa fotoramar av Hamapärlor! Om min unge kom hem med sitt porträtt i en egengjord ram skulle i varje fall jag bli jätteglad ! (tips åt eventuella dagisfröknar som läser med!)

Jag behövde inte en fotoram, men däremot en ram till nåt recept i köket kände jag, så jag fixade en större ram som rymmer ett recept. Innan jag kommit på vilket recept det ska bli, så får ramen rymma en Astrid Lindgren-bok med helt underbara illustrationer.

Det var verkligen kul att gå igång och fixa med Hamapärlor igen! Ungarna var också nöjda när dom fick pyssla med mamman. Vi planerar att bygga ut hobbyhörnan och hela familjen väntar på det, men än så länge pysslar vi i matsalen. Mysigt!

2 kommentarer

  1. Fin!
    Nu har jag varit inne och repinnat en massa på dina boards i Pinterest. Det är verkligen mitt nya favoritställe att hänga på:) Och det är ju perfekt att hitta till folk som man redan vet har sådan utmärkt smak..;)

  2. Nämen vilken söt ram! Ska jag lägga på minnet…
    Trevlig helg… //Petra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *