Hängmojäng

Här kommer en liten tjuvtitt på en hängmojäng som jag har grejat. Eller egentligen är den en lampskärm, eller bidde det. Hänger gör den och är full med en massa skoj.

Jag blev så inspirerad av den här hänggrejen av Dottie Angel så jag bara måste göra en egen sådan. Det tog ganska lång tid, men nu är den äntligen klar.

Alla dom där finheterna på bilden (ja, alltså inte hammaren och håltängerna då!) och dubbelt så många till har blivit till en hängmojäng som jag ska visa här på bloggen bara jag lyckas få den fotograferad först. Den hänger på ett lite tokigt ställe just nu, så jag måste pilla ner den och fota den nån annanstans, men jag skall nog visa den här på bloggen förr eller senare!

One Reply to “Hängmojäng”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *