Unicornkalaset

Här i huset har vi en som är tokig i enhörningar, eller unicorns som det heter nuförtiden (svenska är så förlegat och gammalt!). Problemet var att hitta ett datum som funkade och komma på vem som skulle bjudas, men när ett par kompisar plötsligt hade möjlighet att komma över natten så slog vi till och hade både unicornkalas och övernattningskalas. Och ungarna hade jätteroligt!

Vi hade bara några timmar på oss att förbereda oss, så jag släpade fram allt möjligt kalasmaterial jag har i mina gömmor medan övriga familjen städade och röjde för övernattningen.

Fina marmorerade ballonger som barnen gillade massor – dom var nämligen roliga redan att blåsa upp, för färgerna blev mer pastellaktiga när de var uppblåsta.

Vi har alltid en näve sugrör hemma, för säkerhets skull! Jag dekorerade bordet med ett mintgrönt fluffigt tyg och lite regnbågsfärgad tyll.

Servetterna hade jag handlat på Tiger för ett tag sen.

Eftersom enhörningar har varit på tapeten så länge här hemma, så hade jag små enhörningspresenter åt gästerna. Pennor och nyckelringar, en del grejer som fanns i enhörningspiñatan som födelsedagsbarnet snabbt svepte ihop.

Vi hade fart på, och är jättenöjda föräldrar som fick fixat ett kalas så snabbt!

Jag hade fixat en nagellacksstation där ungarna skulle få lacka sina naglar och klistra på små enhörningar, men dom hade så roligt med alla sina lekar så det här hann dom inte med!

Barnen fick själva poppa popkorn och laga regnbågsfärgade cupcakes. Det var populärt!

Sen avslutade vi med ett födelsedagsfyrverkeri som man ju gör! (det råkade sig att igår var Forneldarnas natt och lokala företagare stod för ett stort vackert fyrverkeri) 

Det var minsann ett härligt unicornkalas, och ungarna är så stora nog så dom klarade sig bra själva. Vilket är tur det, för vi vuxna står liksom inte ut att höra en timme på ”Pink Fluffy Unicorn Dancing on Rainbows”, men det gjorde barnen det!

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Unicornkalaset”

    • Ninette Post author

      Det skulle hon säkert gå med på, men jag kollade just igenom bilderna och jag glömde helt att ta bort bilder på pinatan! har bara bilder på ungarna som slår på den 🙂 (ofta när det är kalas så glömmer jag bort sånt här när det är full rulle!)

      Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *