Betongägget som sprack

027

Mina betongägg har fått stå ute under vinter och när jag gick ut nu en vårmorgon fick jag mej en överraskning – ett av äggen har spruckit, och det ser precis ut som om en liten dinosaurie är på väg ut ur det!

031

Kanske vår trädgårdsdinosaurie skall få sig en kompis?

037

Ser ju nog lite kul ut tycker jag! Bättre hade jag inte kunnat planera det själv. Har ingen aning vad det är som gjorde att betongen sprack (Nån spricka som vatten kom in i? Förhållandet sand och cement i blandningen?), måste fråga min far betongexperten, men kul ser det ut!

 

P.S. Hur du gör såna här betongägg har jag beskrivit i det här inlägget – passa på och samla på fina plastägg när det är påsktider, så kan du också göra dina helt egna betongägg!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Åh, jättefina ägg! Såna ska jag också göra 😉
    Hälsningar Annica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *