I pysselrummet

051

042

043 (4)

044

045

 

052

055 (2)

056

060

061

077

041 (2)

Idag blev det brist på ord, av ingen annan anledning än att jag är lite trött. Så idag blir det en titt in i mitt pysselrum, den dagen då det var städigt! det händer inte så ofta, för antingen så har jag lämnat en massa halvfärdiga projekt liggande, eller så har ungarna släpat hit nåt. Just nu står det en massa påsar med utklädningskläder på trasmattorna.

Ha en skön fredag!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 Replies to “I pysselrummet”

 1. ann-sofi

  Hej,

  Får jag fråga varifrån ni skaffat det röda ”gallret” som ni satt fast på väggen och hängt saker på? Tack 😀

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Det är ett gammalt från 80-talet, så det finns nog tyvärr endast på loppisar och återbruksaffärer gissar jag. När jag var liten fanns det ovanför vår telefonbänk som matchade i rött, väldigt 80-tal!

   Reply
 2. Ninette

  Alla blir vi trötta. Då måste man försöka lyssna på sin kropp och tillåta sig att vila så att man kan ta nya tag. Det är lättare sagt än gjort men det hjälper. Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord… Vilket härligt pysselrum! Nu blev jag inspirerad att fixa till vårt pysselrum. Just nu är det en salig röra därinne. Jag stänger gärna dörrarna in dit så att man slipper se stöket. Ha en skön fredag och passa på att ladda batterierna med lite vila. Mvh Ninette : )

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   åh, vad jag tycker det är roligt varje gång du kommenterar! 🙂 Min första reaktion är alltid: va? där står ju mitt namn – har bloggen börjat registrera mina kommentarer skilt?! (jag får dom först som mail) och sen blir jag lika glad varje gång jag ser att det är du! 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *