DIY duktyngder

001

Det behövdes nya duktyngder i år igen, nån liten hand hade varit där och pillat bort alla stenarna från banden på dom gamla... Så jag tog ett gäng stenar igen, men den här gången band jag mattrasor runt stenarna. Får se hur länge dom hålls den här gången! Det kostade noll och gick på nästan nolltid, så det är ingen större skada skedd om nån ”råkar” pilla bort stenarna igen. Ibland är det bara alltför frestande! tills dess njuter jag av att duken hålls på plats, för oj vad det blåser vissa dagar! Men inte idag. En sån här het dag som idag skulle det inte sitta illa med lite mera blåst – varje liten vindpust känns så skön mot huden!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

One Reply to “DIY duktyngder”

  1. Fru Z

    Tänker varje år – att sådana där skall jag fixa & varje år slutar de lika – med att jag använder mig av de betong hjärtan som vi fixade hos Å – men då istället PÅ bordet 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *