190 steg

Tidningen Åbo Underrättelser (som för övrigt är den äldsta svenskspråkiga rikstidningen i hela världen, enligt John Chrispinsson i Den Glömda Historien) i år 190 år och för att fira det har dom en hel massa olika roliga jippon på gång. Ett sånt är utmaningen att gå 190 steg från sin dörr, ta en bild och skicka in den till tidningen. Jag skickade in en bild som nu finns att beskåda här hos ÅU

(bilden med hästen har förresten min pappa tagit!)

190stegninettebahne

Men jag kan se så mycket mer än bara en grej om jag går 190 steg! Dom stegen kan bära åt flera olika håll, så här kommer några bilder från vad jag ser när jag går 190 steg åt olika håll från våran trappa:

190stegd 190stegg 190stegh 190stegi 190stegj  190stegl 190stegm

190stegk

Ta 190 steg du också och skicka in bilder! Jättekul projekt tycker jag – intressant att se vad som döljer sig ett antal steg från olika mänskors hem!

En kommentar

  1. Kul, det där borde jag kanske göra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *