Glödande höstfärger

Idag vill jag visa några bilder direkt ur kameran – helt otroligt vilka höstfärger det är i år! Just den här rönnen är så röd att det känns rent surrealistiskt, som från nån hollywoodfilm, eller photoshoppat. Men det är den inte – den är helt fantastiskt vacker! 046

Rönnen är en tuurenpihlaja berättade Keijo som har planterat rönnen. Så vacker! en sån får gärna bo på vår gård också känner jag! Sorbus ’Dodong’ Ullungrönn heter rönnen svenska. Det finska namnet kommer från den svenska trädfantasten Tor Nitzelius som samlade in frön till dom här rönnarna i Korea på -70-talet

017

Vilket vackert träd! Jag tror det är det vackraste trädet jag någonsin har sett!

054

Vacker solnedgång över sundet också!

2 Replies to “Glödande höstfärger”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *