Ny Gamla Malmen-blogg

Sen vi flyttade tillbaks till Pargas märker jag hur mycket jag gillar att fundera på den lokala historiken, nånting som jag aldrig gjorde när jag var liten och växte upp här. Ibland blir det till ett inlägg här på bloggen, men jag kände att det fanns plats för mer så nu har jag startat upp en ny blogg – Gamla Malmen-invånarföreningens blogg.

gamlamalmen

Välkommen dit, du som läser här och vill se Pargas-bilder eller du som bor på Gamla Malmen och vill vara a jour med allt som händer här i vårt fina kvarter!

One Reply to “Ny Gamla Malmen-blogg”

  1. Cecilia summerar

    Så sugen jag är att hälsa på! Nåt sekel när jag är frisk igen. Särskilt efter dina inlägg om hembygden blir jag sugen. Och för att du är du!Tack för dina fina ord! <3

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *