Mera tavelvägg

Det var så kul att limma styrolyx-kulor på ramar, så jag gjorde det på ett par andra tavlor också! (styrolyx – det ordet låter ännu bättre än styrox ju, eller frigolit eller vad man nu vill kalla det, så jag kör med styrolyx!)

Tavlan till vänster är förresten en bild som jag tog ifjol, och från början stod det 2012 på den. 2:orna har spårlöst försvunnit, bortpillade av pillriga små fingrar.

Fina damen fick sin ram fixad med hjälp av washitejp och lite blommor.

Sen hängde jag upp en liten bricka som jag hittade på loppis i somras och gjorde en svart tavelram lite mer prickig.

Sist men inte minst på min tavelvägg – Fantomen!

Han hänger med fortfarande, även om jag inte har tid att umgås lika ofta som tidigare.

(och klart att en PK-ivrare som jag skall läsa Fantomen förresten – finns det nån som är mer politiskt korrekt än han?)

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 Replies to “Mera tavelvägg”

 1. Persilja

  Fiiint! Men vad är det för grå tapet jag ser på sista bilden. Ser så fin ut, precis sånt medaljonigt som jag faller för, lite diskret bara sådär i en blekare nyans. Vill se mer. Vad är det för vägg?

  Reply
 2. Karin W.

  Ja, nu börjar det verkligen likna något!! Älskar blandningen av motiv och ramar. Passar så bra ihop trots variationen. Eller kanske tack vare den. Och mer styrolyx åt folket!!

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   oj, såg nu först din kommentar! jag brukar få alla kommentarer som e-mails, men av nån anledning funkade det inte den här gången. Aj, du vill ha svar? nå, då måste jag ju svara såklart! 🙂 Det är en tapet som jag hittade i min mormors källare och som vi bara hade några rullar av så jag tapetserade den lilla mellanväggen som vi har i vår övre hall. Ungarna har tyvärr redan lyckats ha sönder den på flera ställen, så jag har planer om att tapetsera om med nåt som inte är lika känsligt och som man förhoppningsvis får mer av – jag hade bara dom där några rullarna och dom är nästan slut nu… Ska se om jag får fotat nåt tag – det är lite knepig vinkel just där i trappan, men ska göra mitt bästa! 🙂 Vad gör man inte för sina fans liksom?? 😉 (har typ en fanklubb på en person! så då måste man ju se till att dom är 100% nöjda)

   Reply
   • Persilja

    Åh det låter alldeles utmärkt! Längtar redan! Kan verklilgen inte få nog av ditt hus!
    Men jag är helt säker på att vi är fler i fanklubben! 😉

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *