Pysselkväll med glada mammor!

Igår var det livat här hemma minsann, igår hade jag nämligen besök av ett gäng härliga pysslande glada mammor!

Jag skickade iväg resten av familjen på pingis, och drog fram en massa papper och stansar och grejs i matsalen, och sen var det bara att sätta igång.

Jag hade planerat att göra höstgirlanger, men när tjejerna såg mina stansar så satte dom igång med julpynt på direkten! så kan det gå 🙂

Kamerorna åkte fram också såklart – alla bloggar (om trädgård, pyssel, familj & sånt), så kamerorna är nästan standard på såna här träffar, men lite kul känns det nog när alla drar fram sina kameror och knäpper loss! 🙂

Jag fick en massa fina presenter också, en massa blomlökar (Tack Sarah & Åsa!) & en trädgårdsbok att skriva i (fast den är så fin, så jag vet inte hur jag skall våga börja skriva i den!), en superfin handgjord lavendeltvål (Tack Caroline!) och en grej som man skär blommor med och så en härlig trädgårdskorg som jag beundrade på Åsas blogg häromdagen 🙂 Jag som redan var glad över att ha nån att pyssla med, och så fick jag såhär fina presenter på köpet – tusen tusen tack, kära vänner!

Vi åt bobotie och chokladkaka och jag gjorde med flit flera kakor än jag behövde – hade liksom planerat att käka rester idag, men ungarna genomskådade min plan och åt upp dom igår kväll! Så kan det gå! Nå, jag får nöja mej med bilden på kakorna, och med att receptet var så urenkelt så det går snabbt att svänga ihop fler såna (Chokladfondant med hallon – ifall du vill testa på en enkel god chokladkaka).

Tusen tack för en härlig kväll Åsa, Caroline och Sarah & hoppas det blir fler såna här pysselmammaträffar snart!

7 kommentarer

  1. TACK snälla du för igår! Så otroligt kul, men skulle gärna ha suttit längre – men vi får kompensera det med en ny träff inom kort!! Tack ännu en gång!

  2. Kuulostaa kivalle! 🙂

  3. Tusen tack för igår, allt pyssel och god mat. Super roligt var det och tiden går så fort när man har skoj. Snart igen! =)

  4. Hej!
    Tack för en trevlig blogg. Vad är Bobotie för något? Antar att det är en maträtt, men undrar mer specifikt 🙂

  5. Så avis jag blir! Jag vill också vara med! Ser underbart och härligt ut!

    Hälsar Karin/ Pysselbolaget

  6. Oj vad det ser mysigt och roligt ut på er Mammaträff. och vilka fina presenter. Synd att man int har småbarn längre.

  7. Hihi, så kan det gå… Fast julpyssel kan man ju inte få för mycket av 🙂 Och tack för en kiva kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *