Sagobröllop + armband

Häromdagen var vi på ett riktigt sagobröllop.

Vigseln skedde i vår vackra kyrka, den enda kyrka i Finland där Gud fader själv finns avbildad berättade prästen för mej en gång

Där uppe står han och pekar förmanande! Vår kyrka är så fin med massor av gamla väggmålningar, så det finns alltid nånting spännande att se på när man är i Pargas kyrka.

Den här gången tittade nog alla bara på brudparet som såg så förälskade ut! Såna bröllop är dom bästa, när det riktigt lyser om brudparet trots att dom varit tillsammans i många år redan 🙂

Så satte min kusin ringen på sin fästmö och så blev dom äkta makar!

Ja, i det här skedet blir man nog lite extra nostalgisk! För snart 13 år sen stod vi själva där och pussades och var nygifta.

Sen var det dags för fler pussar och riskastning

Bruden var så fin i sin klänning – vilken bröllopsdröm med tyll och glitter och formsydd på en snygg brud till på köpet!

Vackra förälskade brudparet!

Bruden är en sån som gillar fina detaljer och lite bling-bling, så på bottnen av hennes sko fanns brudparets initialer i strass – snofsigt värre!

Kolla vad hon har på sin arm då!

Gissa vem som kände sig hedrad och stolt! Det var nämligen mitt handgjorda armband som prydde brudens arm denna stora dag i hennes liv!

Ja, jag är visst också lite svag för glitter och grejs, så när bruden sade att hon gillade mitt gråa armband sade jag att jag fixar gärna ett armband åt henne också.

Här öste jag på med pärlor i silver och vitt och glittrigt bara värre. Det var jättekul att sy armbandet, och ännu mer kul när det till och med fick vara med på den stora dagen! Jag kände mej verkligen hedrad.

Sen var det dags för själva festen – en hejdundrande middag!

Dom hade fixat en allerigvänlig middag åt mej, inklusive två flaskor ekologiskt vin. Gissa vem som var populär i den här bordsändan, med två hela flaskor vid min sida!

Det blev suddigare och suddigare bilder allteftersom kvällen gick…

Men det var nog inte på grund av vinet! Brorsan var sig lik och måste naturligtvis sätta handen framför varannan bild jag tog – det kallas visst syskonkärlek!

Själv hade jag planerat att snofsa till mej bara värre, men det blev inte så mycket mer än slänga på mej klänningen och mitt halsband. En av ungarna protesterade mot våra planer om att lämna ungarna hemma och tog och målade trappan grå med lera just när jag skulle fixa mitt hår… Det blev att skura trappan i stället för hårfixning, men jag kände mej fin ändå, och det var ett superkul bröllop och en härlig fin kväll med massor av skratt och prat och dans tills anklarna var stukade och ryggarna nästan ur led!

Superkul med andra ord, precis som det skall vara på ett riktigt sagobröllop!

***

Tack för festen, Tom & Erica och lycka till med ert husprojekt! Ska bli så kul när ni också bor här i samma stad!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Vilket fint bröllop det verkar ha varit. Och vilken ära att bruden bar ditt armband och jätte fint är det.

  2. Härliga bilder! Bröllop är alltid fantastiskt, vare sig man är där själv eller får glutta lite på någons blogg. 🙂

  3. wow… vilket fint bröllop. Och armbandet som du hade gjort var fantastiskt fint! Bra jobbat…!
    Kram…

  4. åh alltid , alltid lika vackert med bröllop …och vad kul med armbandet !!

    Pernilla På Piazzan

  5. Roligt att få vara på bröllop! DET var det länge sen jag var nu. Och vad fint armband du gjorde åt bruden, wow

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *