Färgterapi

 

 

Här hade vi det skoj, hela familjen, på Colourscape som besökte Åbo under några veckor. Så härligt att bada i färger och nästan hamna i trans av den suggestiva musiken och dom intensiva färgerna!

Vi gick runt i regnbågskorridorer, in i svarta hål, genom svartvita världar till röda hav att dyka i och hade det jätteskoj! Vi hade på oss olikfärgade kåpor som skiftade färg beroende på i vilken färg vi stod i, och mitt i alltihopa fanns en orkester som spelade rytmisk musik. En del gick omkring i korridorerna med flöjter och andra instrument och det bidrog till en helt speciell stämning.

Om du någon gång råkar ha vägarna förbi en Colourscape rekommenderar jag det varmt – det var verkligen en annorlunda upplevelse!

P.S. jag glömde att nämna – bilderna i inlägget är direkt från kameran! inte retuscherade det allra minsta lilla alltså! det var verkligen sådär intensiva färger inne i labyrinten

6 kommentarer

  1. Oh tusan så häftigt!!

  2. Tufft…vilka underbara färger 🙂

  3. Skulle såå ha velat besöka detta, men nästa gång! 🙂 Ni ser ut att ha haft en hellyckad helg på alla sätt och vis & hunnit med otroligt mycket! Kram!

  4. Jag var också på colourscape med en kompis och det var verkligen något annorlunda! Vet inte hur länge vi gick runt där i hypnos, men hade det inte varit så hett, skulle jag inte ha kommit ut heller. Tufft! Och du lyckades också få snygga bilder av det. ;o)

  5. Oj vilka härliga färggångar, helt underbart, tänkt att få gå in dit, i färgen!!

  6. Pingback:Färger | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *