Westers trädgård

När vi var på vår Kimitosemester passade vi på att besöka Westers i år igen (ifjol gjorde jag det här och det här inlägget om vår besök då). Så underbar trädgård, full av trädgårdsinspiration!

Vi råkade vara där en av dom bästa sommardagarna, så vädret var helt perfekt för en promenad runt i trädgården.

Vackra gamla hus finns där också.

Deras körsbärsträd dinglade av körsbär. Vårt eget blev plundrat av ett gäng starar som fick sig ett skrovmål, och det innan körsbären ens hunnit bli mogna.

Fin trädgård i år igen, men kändes lite som om nån fixat lite mindre på den i år än ifjol. Vissa växter hade dött bort och saker och ting var inte reparerade, så det såg lite mer skamfilat ut i år tyckte vi. Ändå värt ett besök!

Jag gick runt och beundrade blommorna medan barnen åt smörgås. Det står förresten på deras hemsida att de har smörgåsar på menyn, men det hade dom inte alls. Men killen i cafeet var snabb på att fixa fram smörgåsar åt oss som var rätt så hungriga när vi dök upp. Färkst myntate fick vi också.

Nästa år planerar jag att ha lika många purpurklätt i vår trädgård!  Och lite röda vallmor här och där.

Vi hämtade med oss inte bara trädgårsinspiration, utan också en ny mynta till trädgården – en jordgubbsmynta – och en doftpelargon.

Det var verkligen ett skönt besök, hit kommer vi gärna på nytt för lite mer trädgårdsinspiration och en skön promenad bland härliga blommiga rabatter!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 kommentarer

  1. Pingback:Kimitosemester | Tedags hos Tant Ninette

  2. Ser ut som man kunde få mycket trädgårdsinspiration där =)

  3. Oj, detta ställe skall jag se till att besöka, verkar härligt och dessutom ge en massa inspiration!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *