Bra grejer

Richard Scarry-spelet är verkligen en superbra grej att ha hemma om man har barn i förskoleåldern – alla spelar tillsammans mot ett gäng grisar som tänker äta upp hela picknicken. Här behövs det inga dåliga förlorare minsann!

Denna tulpanen är bara så fin! Man behöver sånt som man blir glad av, och det här är en sån grej för mej!

I växthuset har vi en termometer som visar temperaturen på utsidan och på insidan. Maken kallar växthuset för Skåne – det är som att bege sig flera zoner söderut när man går in i växthuset!

Denna termometer är också superbra i växthuset. Man kan nolla den så att den visar lägsta och högsta temperatur. Bra att ha så man vet hur kallt det blir i växthuset om nätterna (och om det  varit för varmt på dagen).

Cerisa pelargoner är alltid bra att ha!

Det är chiliplantor som man bytt med en kompis också (Tack Sarah!). Chilisarna växer så det knakar i växthuset, på trots att det blivit lite kallare.

Vita blommor i solnedgången – sånt är bra att ha!

Vi har lite uppehåll i regnvädret, passar utmärkt så jag hinner ut och kanske fixa färdigt uteplatsen. Ha ett skönt veckoslut!

3 kommentarer

  1. Oj duktiga du! Är redan så nyfiken på din uteplats, duktiga du som orkar jobba!! Kram & en skön helg!

  2. Åh, Richard Scary, ljuva nostalgi. Mina barn älskade filmerna (och den glada signaturen) och vi har en massa böcker med alla detaljrika bilder. Nu står de i och för sig lätt oanvända i bokhyllan. 🙂 Vita blommor i solnedgången…vi tänker inte så mycket på varken solnedgångar eller belysning i trädgårdar eftersom vi nu och fram till slutet av juli inte har något mörker att tala om.

  3. E älskar också Richard Scarryspelet så det spelar vi ofta här hemma, och försöker förhindra A att fara iväg med alla förstoringsglas 🙂 Stressigt värre, men kul spel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *