Ett Foto i Timmen

Ifjol gjorde jag en EFIT-utmaning (Ett Foto I Timmen), och det var så kul så när Pastill kom med en utmaning hakade jag gärna på.

 

Kl 7 nånting – jag stiger upp och får sällskap av dottern, ber henne ta sina legoklossar med sig när hon går upp o gosar med pappan. Hon lyssnade inte sådär värst bra på mej, kan man lugnt påstå…

8.05 Resten av gänget stiger upp. Jag får morsdagspresenter av pojkarna (det var morsdag i Finland), bland annat en krasse i en konservburk

9-tiden – så var det gröt åt hela gänget. Ät upp nu så får ni glass sen hos morföräldrarna!

10-tiden – hälsar på min mamma o ger henne ett fågelbad i present

11-tiden Vi äter morgonmål nr 2

12.nånting – jag lägger minstingen, passar på och läser lite i ett par böcker

13-tiden – renovering av uthuset på gång

14-tiden – dags för lunch ute i trädgården

15.15 – kort vattenpaus, dammigt värre när man renoverar!

16.20 – jag fyller släpet med skräp

17.04 – hittar en padda under en hög med våt kartong

18.01 – jag pausar med lite bananbitar som jag doppar i choklad-jordnötssmörblandning. Egentligen skulle det här vara Frozen Banana Bites, men jag orkar inte vänta medan dom är i frysen så jag har lite chokladfondue i stället! Passar på och fixar lite bilder i Photoshop när jag håller paus.

19.10 – hämtar ungarna från parken

20-tiden – diskberget sprang inte iväg av sig själv, så det blir att göra nåt åt saken

21.07 – småttorna har just somnat och jag passar på att se lite Seinfeld på TV. Det är det där avsnittet där Jerry dejtar en tjej som är precis som han, och George försöker ta sig ur sitt kommande bröllop och lyckas till slut genom billiga bröllopsinbjudningar. Seinfeld är alltid lika kul!

22.00 – ljudbok och tack och godnatt!

Klicka in hos Pastill så hittar du fler EFIT-inlägg!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

8 kommentarer

 1. Men vilket härligt bidrag! Tack fina du! Roligt att se hur du ser ut 🙂 Fnissar åt paddan och legobitarna och imponeras av renoveringsarbetet 🙂

 2. Du verkar ha haft en effektiv morsdag.
  Kram

 3. Roligt att läsa vad som händer hos er en dag. Hoppas renoveringen framskrider som ni tänkt er 🙂

 4. Oj vilken händelserik dag ni hade och vilken kul ide att ta bilder varje timme!! Duktiga ni som hinner med mycket*

 5. Vad mycket ni hann med under en dag 🙂 Fågelbadet din Mamma fick är jätte vackert!

 6. Hejsan,
  så fint att få se ett foto i timmen. Otroligt söta/fina/roliga bilder! Och kul med uthusrenovering. Vill du visa upp det på Byggla? Du får en liten present om du är intresserad! Du kan maila mig så berättar jag mer!
  /Vendela på Byggla
  (och nu blev jag jättesugen på att se Seinfeld!)

 7. Vilken skoj grej m EFIT! O faktiskt, du har haft en händelserikt o intensiv morsdag låter det som! Härligt att ni orkar remppa, visa gärna mera här på bloggen/berätta vad allt ni gör i uthuset! Hoppas du har d bra! Kram!

 8. ser ut som en härlig vanlig bra dag ; )
  (Jag har såå länge tänkt göra en egen EFIT-grej, men aldrig blir det gjort, jag tror dessutom att jag skulle bli tvungen att ha mob.telefonen att larma 1gång/timme för att jag ska komma ihåg att ta foton)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *