DIY snuttefilt med lappar

Det här är en liten enkel grej som jag gjorde när vi väntade på vårt andra barn. Sydde ihop en bit fleece och en bit färggrant blommigt tyg och så en massa lappar, så blev det en liten snuttefilt med spännande lappar för en bebis att undersöka

Våra ungar är inga bebisar mer så nu har snuttefilten fått byta ägare, men jag knäppte en snabb bild på den innan den flyttade iväg.

Vill man vara lite mer avancerad så kan man lägga i en tom flingpåse (en sån där prasslig som finns i kartongerna) så det prasslar lite spännande, eller en bjällra eller nåt. Och många många fler lappar. På den tiden ägde jag inte så många band – annat är det nu!

Enkel leksak, enkel att sy, enkel att ha med sig och så är det bara att slänga den i tvättmaskinen om den blir alltför kladdig.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “DIY snuttefilt med lappar”

  1. Juanita

    Tack för inspirationen! Har inte sytt en sådan snuttefilt åt de äldre barnen fast jag planerat det några gånger… Men kanske jag skulle ta och fixa en åt lilla Y idag 😉 Och då man en gång är i farten så fixar man en till åt brorsdottern samtidigt… En prasslande påse skulle inte vara helt fel inuti, måste se om vi har ngr flingor hemma… Ha en fin dag! Kram

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *