Red white & blue – nu saknas bara sommaren!

Här var det maritimt bara värre. Eller ärkeamerikanskt. Ja, om man bara ser på övre delen av fönstret alltså, för där hänger mina alldeles nya vimplar. (I övrigt har jag inrett mitt köksfönster särdeles välmatchat med orange gris, halvdöd ros, påskgräs och annat tjafs. Och en mango.)

Dom här vimplarna längtar efter att vara amerikanska med röd-vitt-blått som enda färger, och stjärnor och ränder. Fast lite prickar smög sig in i mixen 😉 Varsågod Ullis, jag hoppas du gillar!

Om du också vill känna att seglingssäsongen snart är här, eller varför inte 4th of July och grillfester (sol och värme, kom nu!), så skriv ut girlangen (länken nedan) på vanligt papper och klipp och klistra din alldeles egna girlang. Själv skrev jag ut ett par ark och valde vilka jag limmade fast på mitt snöre (alla  rymdes inte med i fönstret).

starsstripesdots

Regler för användning: Endast för icke-kommersiell användning. Om du vill dela med dej av den här girlangen på din blogg (det  får du jättegärna!), så länka tillbaks till det här inlägget. Lägg inte upp själva filen på din sajt. Tack ska du ha! Annars är det fritt fram att låna bilder, så länge som du länkar tillbaks till min blogg.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

9 kommentarer

  1. Skønt billede af dit vindue. Jeg elsker din måde måde at blande ting, farver og stilarter på. Det er meget inspirerende:-)

  2. Väldigt pigga och vackra, riktigt somriga. Måste pröva på att skriva ut

  3. många intressanta inlägg här sen sist! försenade gratulationer på födelsedagen!
    kram

  4. Ah vad fina, de där ska jag verkligen skriva ut! 🙂

  5. Finfina!!! Ååå vad jag vill ha en färgskrivare!!!

  6. Vi har färgskrivare men den saknar färgpatroner..helt galet..dina vimplar är ju bara sååå somriga 🙂

  7. Hej, du råkar inte ha SA inspirerade girlang-/flaggbottnar fördiga någonstans i gömman? Tänkte som pyssel till SA-familjernas sommarträff..

    • Tant Ninette

      jättebra idé, men jag har tyvärr inte nåt på lager och det är jättemycket jobb att göra nya såna, speciellt SA-flaggor (extra krångliga). Men ska hålla det i minnet ifall nåt dyker upp!

  8. Tack så himla mycket, Ninette!
    Det här var exakt vad jag menade.
    Jag har inte varit in och kollat på din blogg på jättelänge, idag först blev det av nu när sommarlovet äntligen har börjat. Förra gången vi pysslade girlanger hemma var Valter överlycklig. Det här blir utmärkt att hålla på med under en regning dag. Dessutom kommer de att passa utmärkt hemma och på sommarstugan.
    Tack ännu en gång!
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *