Favoritnips

Jag hakar på utmaningar, och Fabelaktig har just nu en utmaning – visa ditt favoritnips (typ favorit prydnadsföremål)

Mina favoritgrejer just nu är två stycken:

Den här julgranen får stå framme året runt. Den var den första julklapp som vår äldsta köpte med sin far åt mej. Glad i hågen kom han hem och meddelade ”Mamma, vi har köpt en gran åt dej!”. Det var inte särskilt svårt att luska ut vad det var för en gran han menade, veckan innan hade jag beundrat den här granen i en sydamerikansk butik, men jag blev ändå så glad på julafton när jag öppnade paketet. Den blev minsann ett kärt minne!

Vi lärde oss en föräldralektion: 1. ta inte ungen med när du köper överraskningar! eller 2. se till att du köper nånting som ungen inte vet vad det är/kan uttala (det alternativet har jag kört ibland! är nästan ännu mer skoj)

Min andra favoritgrej på delad första plats är den här ballerinan. Hon har hängt med länge, bodde hos mina föräldrar när jag växte upp och sen ifjol bor hon hos oss.

När jag var liten satt jag ofta och beundrade henne. Hon var en sån där extra fin sak som man inte fick röra. Nån hade tydligen gjort det ändå, för hennes armar hade gått av, men jag gillade henne lika mycket ändå. Hon är helt perfekt som hon är, och i mina minnen är hon alltid en riktig sagoballerina!

4 kommentarer

  1. De är verkligen fina båda två, och jag kan förstå att de är dig kära.

  2. Säger samma som Kamomilla. Såå fina 🙂

  3. Underbar julgran. Kul att ha en mexikansk butik i närheten. Jag gillar deras saker.

  4. Hei!
    Så herlig at du deltar i min utfordring. Det gleder ett lite bloggehjerte!

    Ballerinaen var yndig og juletreet var hur kul som helst.

    Fabelaktig kveld til deg 😉
    klem

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *