Nästan färdigt kök (än en gång!)

Nu börjar jag äntligen vara klar med köksväggarna! Äntligen! Vi har levt med värsta röran i köket ett par veckor nu, så det blir skönt att kunna laga mat och bre ut sig i köket som vanligt igen.

En grej återstår innan jag visar hela köket – att fixa om anslagstavlan. När väggarna väl var klara passade den inte längre in i inredningen (den har vitt botten, o köksväggarna är mer gulaktiga just nu), så jag ska se om jag hittar nåt tyg i garderoben som jag kan klä om anslagstavlan med. Sen skall jag fixa lite nya kuddar också, har dom nästan klara! (dvs jag har tänkt ut dom klart i varje fall)

Det är skönt att fixa om såhär när det är nytt år och snart vår, och den här gången blev nog vårrengöringen av köket aningen mer grundlig än den brukar kan jag berätta. Så kan det gå ibland när man liksom väljer fel mönster och färger på köksväggarna. Men nu, nu känns det rätt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

9 Replies to “Nästan färdigt kök (än en gång!)”

 1. Erica

  Jätte fint! o ny har du en tapet som du lätt kan uppdater vart efter du blir trött på någon sida eller så – jätte smart 🙂

  Reply
 2. Rebeccas DIY

  Av de glimtar du bjudit på ser det ut att bli alldeles gudomligt! Rosorna, de indiska stämplarna osv, allt är så mycket sånt som jag älskar. Ska bli väldigt spännande att få se slutresultatet.
  Ha en skön kväll!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *