Nya köksväggar på gång

Jag hann redan tröttna på våra köksväggar som jag stämplade och stämplade i somras. Det blev på nåt sätt fel färg, och så var jag lite trött på mönstret också.

Fördelen med att inte ha satt upp dyra tapeter – det är bara att måla eller tapetsera över när man tröttnat! också om man tröttnar redan inom ett halvår.

Den här gången använder jag mej av gamla tapetlängder som jag stämplar på. Hittade några tapetrester i min mormors källare, och det känns bra att dom kommer till användning. Det fanns inte tillräckligt att täcka ens en hel vägg med dom, men jag skarvar med papper och boksidor och annat.

Jag har skrivit ut bilder och klippt och klistrat i nästan en vecka nu. Snart börjar jag vara klar!

Sen är det ju alltid lite extra kul att få använda dom handgjorda indiska stämplarna.

En vägg kvar – sen skall du få se hur det blev! Det är en blandning indiskt och tja, shabby nånting kanske. Mer intressant att se på än tidigare är väggarna definitivt och två tummar upp från barnen som nuförtiden är mina viktigaste kritiker 🙂 (=dom är dom som mest gillar alla mina galna idéer, bra med hejarklack på hemmaplan!)

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

8 Replies to “Nya köksväggar på gång”

 1. Mia

  Spännande!! Är säker på att det kommer att bli jättefint, men vilket jobb. Sitter hemma och försöker komma på en enkel snabb lösning till vårat kök helt billig, miljövänlig och återanvändning av något gammalt.

  Lycka till! Och du har ett såå fint hem.

  Reply
 2. Tyg och otyg

  Ska blir spännande att se hur det blir!
  Och du, även om det inte är en dyr tapet du täcker över, så måste du ju ha lagt ner åtskilliga timmar av arbete på stämplingen. Glöm inte att det arbetet också har ett värde, även om det inte går att mäta i reda pengar! 🙂

  Reply
 3. Sarah

  Oj vad spännande, ser verkligen framemot att få se slutresultatet! Fast jag tyckte nog din stämplade köksvägg var riktigt fin den med, verkligt handarbete 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *