Girlang med filthjärtan

En sån här girlang är urenkel att göra, och kul att piffa upp en vårbukett med såhär när det snart är Alla Hjärtans Dag. Jag köpte små röda filthjärtan i en hobbybutik och trädde upp dom på tråd tillsammans med olika pärlor, och så var det klart. Enkelt och snabbt och lite sådär extra piff till en bukett eller ett paket.

P.S. Glöm inte att rösta i andra omgången av presidentvalet! Imorgon börjar förhandsröstningen och jag skall rösta på min favorit – Pekka Haavisto! Känns som att man röstar för en ljusare framtid för ens barn, så det känns bra!

5 kommentarer

 1. vilken rolig idé… fint blev det!

 2. Men så gulligt! Och va allahjärtansdagfint:-)
  Ha en fin dag!
  Kram Malin

 3. vilken trevlig idé!
  jag röstar som du i andra omgången!

 4. Hej!
  Har haft så mycket att göra att jag inte hunnit skriva en hälsning på länge!!
  Vilken häftig tant du skrev om tidigare- färgsprakande!!

 5. Vilken fin girlang!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *