Ich liebe hattar

Damhattar kan varieras mer än andra delar av klädedräkten och är därför alltid bland de mest karakteristiska inslagen i modet.

Vilka former det blir, som skall dominera under kommande decennier, kan ingen på något sätt förutspå. Säkert är blott att modet fortsätter med ständiga överraskningar – och att det i varje modell, hur ny den än må vara, kommer att finnas något drag som har funnits förr. Det blir alltid denna förening av förtjust överraskning och en aning glatt igenkännande, som kommer att ge nya damhattar deras behag.

hälsningar från en som gillar hattar 🙂

nagellack och hattar – det är mina svagheter det, för jag hinner aldrig använda dom tillräckligt mycket så man borde liksom inte köpa fler. Nu röstar jag för ordentligt hattväder resten av vintern, för jag vill absolut använda min nya hatt så mycket jag bara kan!

2 Replies to “Ich liebe hattar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *