Tjuvstart på julen

Erkänner – jag har tjuvstartat julen! Iofs har vi julpynt hängandes i fönstren sen augusti, men att fixa såhär runt dörren och sånt, det känns som att då har man verkligen börjat med julpyntningen. Nu finns det liksom ingen återvändo.

Jag blev lite nostalgisk när jag kollade igenom våra Jul i Tivoli-foton, så efter att ha fått ok från maken (han ger nästan alltid ok! mina allra värsta idéer ger han veto åt som att måla trappan randig, men annars är han min nr 1 fan!) satte jag igång med tivolijulpyntningen.

Fixade ett par kransar av ett par Ikeakransar som jag klippt bort pynten från. Köpte dom på rea efter jul nåt tag, och nu passade dom utmärkt. Sen tog jag en massa metalltråd och fäste julpynt på kransarna. Bollarna är billiga plastbollar som har samlats hemma hos oss, men aldrig fått komma upp på granen och stjärnorna är trästjärnor, så dom här kransarna borde hålla väder och vind.

Blomlådorna fick sig lite pynt dom också, sådär lite i Tivoli anda.

Nu är det verkligen julmysigt på kvällarna!

7 kommentarer

  1. Så fin krans! Gillade verkligen färgerna. Och så bra det blev mot snygga dörren!
    //Henrietta

  2. ljuvligt! min nr. 1 fan har varit uppe på vinden och konkat ner mitt julpynt, så nu ska här också pyntas i hopp om att julstämningen ska infinna sig. 🙂

  3. Skøn, skøn krans – hvor ser det bare hyggeligt ud!

  4. Åhh vad fint du har gjort! Ser verkligen juligt och välkomnande ut!

  5. Åh, det var så fint hos dig!!

  6. Vilken underbar krans, så mysigt det blir hos er, som alltid! : )

  7. Vilken härlig entré du har fixat. Superfinadekorationer alltihop, precis i min smak som vanligt. Jag älskar glittret och de starka färgerna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *