Loppispromenad

Ibland på lördagarna går jag en loppispromenad till stans två loppisar. Ibland får jag sällskap, och då går promenaden mycket fortare och vi kommer hem med inte alls lika många tantgrejer, men mycket fler barngrejer 🙂

Den här  gången hittade vi den här fina griffeltavlan för 90 cent (ca 7,50 danska kronor)  – precis en likadan hade jag när jag var liten, men den har nog förstörts eller försvunnits för länge sen. Det var lite extra kul att hitta en sån här tyckte jag och till det där priset.

 

Sonen köpte en fin souvenirbåt från Holland. Vi tycks gilla souvenirer, jag och barnen.

Den passade jättebra in i rummet och ser så fin ut på fönsterbrädan.

Det är kul när man har möjlighet att köpa lite nytt begagnat ibland och få sån där köprush utan att bli av med en massa pengar eller belasta miljön ytterligare. Verklig win-win!

8 kommentarer

  1. Antingen är loppisarna väldigt prisvärda hos er eller så är du riktigt duktig på att hitta fynden. Jag tror på det sista…..

    • Tant Ninette

      Ved du, just den butiken har alltid väldigt låga priser, förutom på plåtburkar – där har dom liksom kommit på att folk betalar mycket pengar för sånt. Men jag rotar alltid runt i allt det billigaste – dom som prissätter och jag har tydligen helt olika smak, som tur för mej!

  2. En sån griffeltavla har jag också haft då jag var liten! Hmm.. undrar om den finns kvar?!

    Ha en skön vecka i höstrusket!

    Kram Linda

  3. Hej hej!

    Vad kul det låter med loppispromenad. Vi bor lite på landet så det skulle bli lite för långt men mysigt låter det…

    Fina fynd. Nu ska jag titta runt på din blogg. Mitt första besök här.

    Kram

    • Tant Ninette

      Jag blir alldeles nostalgisk av griffeltavlan, minns hur jag försökte leka skola med lillebrorsan med den. Ha det så bra du också, kram!

  4. Jag blir helt fascinerad över hur våra estetiska preferenser möts gång på gång! I lördags stod jag tillsammans med mina barn och fingrade på ett litet prydnads/souvenirskepp från Spanien i den lokala second handbutiken. Det var precis samma stil som eran holländska lilla trätoffla, fast utan träfofflan… Men så tittade jag ner i våra två överfulla korgar och blev tråkförnuftig och ställde tillbaka det. Nu inser jag att jag skulle lyssnat på min första instinkt! Å andra sidan tror jag nog chansen är ganska stor att det finns kvar…

  5. Vi var där mellan kl 10-10.30, när var ni i er butik..?

    • Tant Ninette

      Det var nog ca kl 11! så strax efter er med andra ord 🙂
      Vad kul att träffa nån med samma knäppa smak! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *