Köpenhamnstallrik igen

Kolla kolla vilken fin tallrik jag hittade på bästa loppisen igen! 20 cent kostade den – nån som prissatt den har nog tänkt att den var bara skräp, men hallå! Köpenhamn! och dom där färgerna, och den där formen!

Tivoli i mitten på tallriken dessutom!

Den tallriken skall minsann upp på min tallriksvägg!

5 kommentarer

 1. Hvor er den fin (og billig)… Jeg er selv igang med at samle sammen til en talelrken væg. Jeg synes bare det ser så flot ud:-)

 2. Det verkar vara helt löjligt bra priser på loppisarna där! Här roffar man minsann åt sig… Eller så är du bara duktig på att fynda?

  • Tant Ninette

   Vi bor i en sån håla där ingenting går att sälja om det inte är löljligt låga priser på det 🙂 Fast allt med Arabia på kostar massor! jag har lite annan smak än dom som prissätter tror jag, finns nog saker som kostar en hel del också, men just dom sakerna jag gillar tycks dom tycka att ingen annan vill ha. Sånt är bara kul, för då kan man ju riktigt fynda! 🙂

 3. Så himla praktiskt att de i loppisbutiken inte har någon vidare smak! 😉 Kul tallrik! Och så kul att ha en tallriksvägg att sätta upp den på. Någon sån har inte jag, men det är synd för jag har en massa tallrikar som jag bara köpt för att de är så fina! 🙂

 4. Hej! Vilket fynd. Riktigt fin…

  Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *