Jeg fik forleden dag en fin award fra Alice Schmidt – tusind tak for den, Alice! jeg har desvärre lidt for travlt i öjeblikket for at nå at lave det der skulle laves i den award, men jeg henviser til mit indläg om en lignende award.

Sen är jag jätteglad över alla nya läsare som har hittat hit! Speciellt roligt är det när jag får kommentarer och på det sättet hittar nya spännande bloggar. Alice bloggar t ex om sin smyckesframställning – nånting som jag alltid har drömt om att göra! Åh, vilka fina smycken hon gör! Jag läste igenom hela hennes blogg från början till slut (eller rättare sagt från slutet till början) och är vilt imponerad av alla hennes fina skapelser, t ex den här häftiga kulan, den här lampskärmen hon gjorde åt sin syster och massor av fina emaljerade smycken (t ex en fin flugsvamp)

 


I awarden skulle man berätta några randomgrejer om sig själv, och en sån grej hinner jag berätta om mej själv – jag gillar inte vinter och snö! Gillar inte när det är mörkt, vill ha sol och det stör mej faktiskt inte om det bara är slask och regnigt och ruskigt hela vintern – hellre det än 6 månader snö och vinter och ingen sol. Men en fördel med vinter och kallt – man får bära in ved! Känns så bra i kroppen när man har fått sin vedmotion. På våren, sommaren och hösten har jag fullt upp med att gräva och bära vattenkannor, och på vintern känns det så  tomt utan trädgården att pyssla i så då är det skönt att man i varje fall får bära ved.

Det är nästan så jag har ruskigt och kallt, bara så jag får bära in lite ved och sitta och värma mej vid brasan. Och kanske dricka en kopp varm choklad.

Men idag är vintern långt borta – solen skiner och det är härligt väder och jag skall strax gå ut och njuta av dom sista blommorna! Ha en härlig söndag!

3 kommentarer

  1. Du får komma hit också och bära om du vill!
    H. från en som hatar att bära ved 😉

  2. Hejsa. Tak for de fine ord 🙂 Det er helt i orden at den ikke sendes videre. Det tog også lang tid for mig at lave indlægget. Glæder mig til at følge mere med hos dig 🙂

  3. Men vilket fint bloggtips, den här Alice. Nu är det min tur att gå in hos henne, så lyxigt att hitta en sån där riktigt härlig blogg. Tackar för det och ha en skön söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *