Min coola mamma

 

Så har min coola mamma gått och rakat håret av sig. Det höll på att falla av, så hon rakade bort det själv. Invigde en av mina huvuddukar, men jag måste säga –  jag tycker hon ser mycket snyggare ut utan hår och utan huvudduk! Jag tycker hon ser både coolare och yngre och fräshare ut med sån här ”frisyr”! Lite så att jag blir frestad att raka av mitt hår jag också 🙂

På måndag är det behandlingsdags igen. Jobbigt med behandlingar, men vi är jätteglada att dom inte såg några metastaser på scanningen. Jag har erbjudit mej att sy fler huvuddukar, men mamma har redan så många plus en jättefin sidenduk från Danmark och en peruk. Men jag tycker nog hon ser bäst ut så här ”au naturel”. Så himla cool!

7 kommentarer

  1. Min mamma såg också cool ut, utan hår. Men nu kommer det ut brunt och grått hår och det passar henne enormt bra också. peruk gillade hon aldrig!
    Hoppas din mamma inte mår så illa av behandlingen?

  2. Visst är hon cool! Och vad skönt med det lilla positiva beskedet mitt i eländet. Min mormor var med om de där behandlingarna, inte kul alls men nödvändigt.

  3. Skitsnyggt ju! Heja heja! (Minns du att jag rakade av mitt hår helt frivilligt utan nån sjukdom inblandat, för några år sen, det var jätteskönt, att man inte behövde nått schampoo, borste, bara stiga upp på morgonen – och så var man liksom done, grymt befriande)

  4. Hon passar verkligen utan hår..såå coolt som du säger och definitivt ingenting att skämmas över..och garanterat skönast. Hoppas också att hon int mår så dåligt efter behandlingarna. Min Pappa tappade aldrig varken sitt hår eller sin mustasch av sina behandlingar, tror det är ganska ovanligt.

  5. Spontant tycker jag att hon ser yngre ut såhär än med huvudduken. Hoppas att allt går vägen för er.

  6. För 9 år sedan rakade jag också av de tussarna som fanns kvar på mitt huvud. Men jag tror inte att jag så cool ut. 😉 Använde peruken bland folk, men hemma hade jag ”huckle” eller inget alls. Hälsa mamma och önska lycka till!
    Jag älskar förresten din blogg! tack för allt fint du visar och allt du delar med dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *