Knäppt köksprojekt

Ja, det här var ju inte det smartaste jag har gjort precis kan jag berätta! Jag håller alltså på och schablonmålar hela köket.

Bra idé i teorin, men jag gjorde ett alltför litet mönster så jag får nog hålla på hela hösten med köksmålningen i den här takten!

Sen håller jag på och stämplar i mitten på mitt turkosa mönster, och det är inte heller det lättaste! Stämpeln glider ibland, så det blir att måla om med vitt och börja om från början.

Ja, ibland gör jag det nog lite väl krångligt för mej själv, men om inte annat så får jag testat mitt tålamod! och att bli bättre på tålmodighet är inte så dumt det heller.

7 Replies to “Knäppt köksprojekt”

 1. Sarah

  Men oj! Jag som tyckte att du hade maxat tålamodstestet i och med sovrumsväggen!
  Men det ser ut att bli riktigt fint. Lycka till!

  Reply
 2. Sari

  Jag skulle nog inte ha tålamod för det där fast jag älskar att måla… Skulle nog ha kört med tapet i stället… Visa oss slutresultatet när det är färdigmålat!

  Kram
  Sari från Puumuli

  Reply
 3. Kamomilla

  Tjoho tjohe du är nog modig du!! 🙂 Snyggt blir det men jag fattar inte att du hat tålamod! 🙂 Hoppas vi kan ses snart igen, jag vill ju se detta live 🙂

  Reply
 4. Lotten

  Men vad fint det ser ut att bli! Du har ju tidigare visat att du har just det tålamodet som krävs… så det blir ingen match för dig 😉 Jag ser fram emot att få se resultatet sedan!

  Reply
 5. erry

  Ojojoj, vad jag är imponerad! Vilka projekt du ger dig på, och efter att ha sett sovrumsväggen så är jag säker på att du ror iland detta finfint. Det ser underbart ut! 🙂

  Tack för tejptips också förresten!

  Kram

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *