Rosa utmaning

Det är lite kul med färgutmaningar tycker jag, så när Sukkertøy-bloggen kom med en ny rosa utmaning så ville jag också haka på.

Det var inte det lättaste, att hitta rosa saker hemma hos oss märkte jag. Jag har aldrig varit desto mer förtjust i just rosa, mer knallrosa eller cerise eller såna nyanser i så fall, men jag trodde ändå att vi skulle ha fler rosa grejer hemma. Nå, om ett år eller så när hallen är klar – då lär jag nog ha rosa eller rättare sagt ”hot pink” att plåta så mycket jag vill! Och känner jag för en rosa fix just nu så är det bara att gå ut i trädgården – där kryllar det av härliga rosa blommor just nu!

Min första rosa grej – rosa nagellack! såna kan man bara inte ha för många av. Dvs nagellack och rosa sådana, och just såna här Inglots nagellack  – dom är bara så bra! håller hur bra som helst fast man är ute och grejar i trädgården och allt. Och så innehåller dom så vitt jag vet någorlunda ofarliga kemikalier i motsats till många andra nagellack.

Rosa strössel måste man ju ha! sånt är bra att ha till allt möjligt har jag märkt. Strösslet blir lite kungligare när det får sånt där fint kungligt delvis rosa sällskap 🙂 Fick det här kortet efter att jag hängt upp Kungen och Silvia i vårt kök – tycker liksom det lite hör hemma med lite kungligheter på väggarna när man har ett gammalt hus som vi, och vill ha lite tantvibbar ibland 🙂

Rosa blomma till håret – den har varit mycket i användning till allt möjligt

Lite rosa på en ask, och cerise på duken

en rosa blomma som jag broderade på ett café i Köpenhamn – det var tider det!

Rosa tofsar på en indisk elefant

Rie Elise Larsen-papper med stor rosa blomma på. Härligt neonrosa dessutom! vi har alltför lite neonrosa hemma känner jag. Och så får jag plötsligt ett behov av ett neonrosa nagellack känner jag… det  borde åtgärdas  tycker jag *vink vink, kära maken!*

(fast ett turkost går lika bra det också 🙂 jag har väldigt ont om turkosa nagellack också!)

3 kommentarer

  1. Här i huset finns det inte mycket rosa..

  2. Helt underbart inspirerande blogg du har! Love it! <3

  3. Härliga rosa bilder! Supersött broderi, inspirerande. 🙂

    Hittade en hel del rosa hos mig, fast jag har mycket mera ”hot pink” jag med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *