Hälsningar i pepparkaketid!

Vilket år det har varit! Ett omvälvande år för de flesta, och ett väldigt märkligt år för mig. På grund av diverse hälsogrejer har jag inte kunnat blogga eller fotografera, och har det svårt med att skriva, men jag ville ändå dela med mig av mitt pepparkakshus från ifjol så jag tog min husnisse till hjälp 🙂

Det här huset var en fröjd att göra!

Det var både lätt att tillverka och såg alldeles fantastiskt ut. Vi tog huset på en tur till skogen och gjorde en liten photoshoot, och det var bara så mysigt och drypande av julkänsla att det inte var klokt!

Vill du göra din variant av älvhuset så kolla det här inlägget

Har du frågor gällande pepparkakshus eller pepparkaksbakandet, så kolla forumet Allt om Pepparkakshus på Facebook (jag är admin). Där samlas alla som är intresserade av pepparkakshus, både proffs och amatörer, alla är varmt välkomna!

P.S. Du hittar också en massa pepparkakshusinlägg här på min blogg under taggen pepparkakshusskola.

P.P.S. Jag hänger mest på Instagram nuförtiden, har svårt att läsa någonting alls, men ibland lyckas jag kolla på några bilder.  Nytt för i år är att jag har börjat måla abstrakta motiv, och det är bara så avkopplande! Där hittar du också en bild på årets pepparkakshhus, ett litet trevåningshus som jag gjorde utan mall och tyvärr inte kommer att lägga upp instruktioner på… Det är ett sånt år i år – mina ögonmuskler behöver vila efter att ha överarbetat i femton års tid, så jag försöker vara snäll mot dem och låta dem få just den vila de behöver. Som tur är finns det ljudböcker och  julmusik och lugna skogspromenader!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *