Hallojsan!

Jag tittar in en snabb sväng på bloggen – just nu tillbringar jag mina dagar med att få styr på mina sömnproblem, och vet du vad – det känns som att det går lite i rätt riktning nu! Jag kan se att min andning blir långsammare av alla andningsövningar och yin yoga som jag gör, och meditationen har definitivt effekter den med.

Så det blir lite klent här på bloggen när jag fokuserar på en massa annat IRL, här är en kort glimt av vad jag går och funderar på:

 

Tänk så olika samma ställe kan se ut i olika solljus, olika väder och olika tider på dagen! (jag är urdålig på att befinna mej i nuet, så jag försöker fokusera på såna här konkreta saker för att öva upp den här förmågan)

Det var det från mej idag. Ha en bra dag och en fin Alla Hjärtans Dag!

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *