Jag fick en julkalender! Och den innehåller lakrits!

Jag är inte den som gillar så värst mycket sötsaker, men ibland känner jag för en liten bit nånting gott och då vill jag att det ska vara nåt extra gott. Som t ex Fazers Blå eller Lakrids by Johan Bülow. Alltså den lakritsen – den kan vara exakt så söt som jag gillar, och tillräckligt lakritsig, precis lagom!

Idag blev jag överraskad av maken med en alldeles egen lakritskalender. Definitivt överraskad, för han brukar liksom inte fatta hintar som jag kommer med om dom inte typ står på inköpslistan!

Dottern tyckte det var så coolt, så hon ville filma när jag öppnade min första julkalender på många år, så här kommer en liten filmsnutt:

Lakritsen var supergod, och jag ser fram emot att få äta en liten bit varje dag i December – precis lagom för mej, speciellt om det kommer två kulor per lucka, så kan vi dela, Niklas och jag. God December till er alla!

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *