A visit from a princess

    

 

*The Princess of Pargasia had a visit by one of her princess buddies the other day. We took the opportunity to do a little photo shoot in the lovely summer weather. All the clothes are upcycled, the crowns are DIY:ed by me, and we added some fresh cherry flowers. It was a wonderful summer evening!

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Många cool foton men din dotters kroppsspråk i den femte bilden är ju otrollgt häftigt, snacka om att blicka ut över sina undersåtar. Sedan älskar jag bilden där prinsessorna ser lite mer moderna ut, går på stans gator som en vanlig människa men ändå med prinsesspondusen. Hoppas det dyker upp i boken ni håller på med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *