Pepparkakstips + Instagram!

För ett tag sen insåg jag att jag ville dela med mig av entusiasmen för pepparkakshus, så jag startade gruppen Allt om pepparkakshus på Facebook – välkommen med dit om du vill ha tips om pepparkakshus, eller vill dela med dig av dina egna projekt! Det är så himla kul att se allas projekt, och att hitta andra entusiaster!

I’ve got a small Facebookgroup about Gingerbread houses – you are very welcome to join us there! We write in Swedish, but the pictures usually speak for themselves, and I am sure everyone knows enough English to answer any questions anyone would have in that language!

Jag har också fixat ett nytt Instagramkonto, den här gången med bilder som jag tar på dottern. Fairytales from Pargasia heter det för det handlar om mitt barnboksprojekt (som än så länge är nåt som bara mina barn får läsa), där min dotter är prinsessa av Pargasien. Välkommen att följa med här!

I also have a new Instagram account, featuring the pictures I take of my daughter as the Princess of Pargasia – a fairytale character that I’ve invented. If you want to follow us on our adventures, you are most welcome!

Follow Ninette Bahne at| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *