Solig målningslördag

Idag har vi haft folk hit på talko (typ ”målningsgille” i det här fallet). 10 pers var vi, så det blev en hel del gjort. Det var en massa målning som skulle skrapas, så vi hann inte så långt med själva målandet, men när väl liften vi beställt dök upp fick vi i varje fall fixat en av gavlarna.

Jag har målat uppe under taket, och det märks! Klotta-Kajsa klarar aldrig av att hålla i en pensel utan att halva målburken är över kläderna. Och ansiktet, och armarna. Barnen hade det skoj när dom kom hem och såg att mamma hade målfärg på näsan!

Nu sover barnen, och jag skall gå ut och fortsätta måla. Det gäller att utnyttja varje minut som vi har den här hyrliften! Imorgon fyller maken år och vi firar med att måla hus – finns nog värre saker än att få ett fint hus till födelsedagen! 🙂

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Säkert skönt att få hjälp med det!
    (men snälla Nette – har du förstört en X3M-lippis?! *ler*)

  2. *garvar åt rebeccas kommentar* Fy på dig!

    Härligt att vädret blev så fint!! Att ni kunnat måla måla måla … Lovar de inte regn till imrogon? I såna fall hade ni nog tur!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *