Ticktackande klocka

Vad jag blev ledsen när min gammelmormors gamla ticktackande klocka gick sönder… (sista bilden i det här inlägget).  En fjäder i den sade boing, och så fungerade den inte längre. Det var inte en värdefull klocka, men den var värdefull för mig och det har inte varit lätt att hitta något att ersätta den med! Det viktigaste tyckte jag var själva tickandet, för det är det som får mig att tänka på tanter som fanns när jag var liten. På min mormors kök. På min gammelfarmor som satt där och spann och kardade ull och alla gamla namnlösa tanter som vi hälsade på när jag var liten. Överallt fanns det där tickandet, och det finns knappt nu längre. Men nu finns det hos mig igen!

Tack mamma och pappa för den jättefina klockan! Nu känns mitt arbetsrum som det ska igen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *