Jultändsticksaskar – julklappstips!

Kolla vilket smart julklappstips!

mimmasjultandstickor

I stället för att bara skicka julkort har Mimma fixat såhär fina tändsticksaskar att ge bort till vänner och bekanta under jul! (hoppa över till Mimmas blogg för utförligare instruktioner!)

En riktig toppenidé tycker jag, för vem tänder väl inte ljus under julen? Nu återstår bara att få alla mina tre att infinna sig på ett och samma julkort!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 Replies to “Jultändsticksaskar – julklappstips!”

 1. Hanna

  Eller så får du ha olika foton på sidorna om det inte lyckas att få alla på samma bild X) Fast dina barn är väl lite större så de kanske kan mutas lite och samarbetar bättre än mina på bara 1,5 och 3,5år 🙂

  Reply
  • Ninette Post author

   jo, det har du ju rätt i! Då slipper man problemet med att få dom alla att lyckas på en och samma bild. Och jo, det har blivit lättare att muta dem under åren…! En fördel med att ungarna växer upp så snabbt 🙂

   Reply
 2. agata

  Vilka fina!
  Jag har gett bort tändstickasaskar med bilder på i lite olika varianter. De roligaste var när jjag och sonen skar till bilder från ett kortsystem med däggdjur som jag hittade på loppis. Med lite glitterlim (Ehum… ganska mycket glitterlim, när jag tänker efter)och självhäftande ögon blev de skojiga sommarpresenter till hans lärare. http://agata99.blogspot.se/2014/06/enkla-gavor.html

  Och för några år sedan scannade jag in och skrev ut gamla foton på äldre släktingar. Så min mamma fick en tändsticksask med gamla foton på mormor, och min svärmor fick bilder på sig själv som spädbarn. Givetvis med glitterlim runtom även här! 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *