Bloglovin’

Tänkte tipsa om ett för mej nytt bloggverktyg, Bloglovin’. Tidigare har jag använt mej av både Bloglines och Google Reader, men Bloglovin verkar vara mer användarvänligt, så nu tänker jag köra med det.

Om man t ex vill följa med den här bloggen så registrerar man sig på bloglovin och trycker man på Bloglovin-knappen i högra spalten. När man så går in på sin sida så kan man se inlägg från alla bloggar man följer med, så slipper man ha en massa länkar liggandes som bokmärken. I stället för att hela tiden klicka in och kolla om nån skrivit ett nytt inlägg så loggar man bara in och så dyker nya inlägg upp automatiskt.

2 kommentarer

  1. jag kollade in google reader häromdagen och konstaterade att den känns lite rörig och icke-användarvänlig – tänkte att jag måste hitta nån ny.
    och så läser jag det här 🙂 men jag har inte registrerat mig på bloglovin ännu.
    har den någo nackdelar?
    ser man alla bilder bloggarna lägger in?
    ser man bloggarnas olika typsnitt?

    • Tant Ninett

      Nackdelarna har jag inte hittat än, men de finns säkert. Man ser endast en bild per blogginlägg, för att se resten så klickar man på inlägget o så läser man resten på själva bloggen (vilket betyder att bloggarna får fler besökare). Nä, man ser inte bloggarnas olika typsnitt, utan bloglovin använder sitt eget. Lite som google reader alltså, men mindre rörigt, mer överskådligt (google reader visar oftast hela inlägg med alla bilder, har i övrigt alla samma funktioner som bloglovin, men det är inte lika användarvänligt).
      Ta och registrera dej och testa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *