Mitt drömrum

imgp8174 imgp8177 imgp8184 imgp8192 imgp8194 imgp8197 imgp8214 imgp8233Här bor min lilla tjej nuförtiden!

Fast så liten är hon inte längre – 10 år redan. Jag förstår inte hur tiden går, snabbare och snabbare. Det säger liksom pang när ungarna kommer in i ens liv och plötsligt speedar allt upp, och snart har dom flyttat hemifrån och jag brukar låtsasgråta över det redan…!

Det här är definitivt mitt drömrum, och alla andras också.

Hit kommer de av oss som vill mysa och lägger oss i sängen på alla madrasserna och bara njuter, och ser på solnedgången ibland (bilder på alkoven i det här inlägget)

Jag har försökt föreslå att vi ska byta rum, hon och jag, men ”no deal!” hävdar hon. Så jag får väl mysa min lilla dos varje kväll i stället, och få det att räcka över hela dagen tills det är dags för lite Fantomen- eller Asterix-mys bara vi tjejer igen.

Det är nåt med de där två fönstren i olika väggar och hur ljuset faller igenom dem. Väggfärgen som är alldeles perfekt. Sovalkoven som är mysigare än någon hade kunnat föreställa sig. Sakerna som de flesta är ärvda eller loppisfynd och som alla passar ihop. En färggrann karamell, som passar perfekt åt tjejen som bor i rummet!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *