Kalasdags!

IMGP9133 IMGP9137 IMGP9141 IMGP9152 IMGP9158 IMGP9161 IMGP9164 IMGP9190 IMGP9209 IMGP9280 IMGP9282 IMGP9289 IMGP9295 IMGP9301Oj, vilket roligt kalas vi hade igår!

För en gångs skull hade jag tänkt satsa och baka och greja och fixa roligt till kalaset, och så gick jag och blev däckad av förkylning… Men som tur var så kunde övriga familjen, föräldrar och vänner ställa upp och fixa allt i stället, och det blev det bästa barnkalaset hittills!

En kompis kom förbi och höll lekar för barnen, och vi vuxna fick vara med (hade bjudit in några vuxna också och inte bara barn) och det var superroligt! Det var verkligen länge sen jag har lekt såna lekar. Det var ett rätt så stort bortfall av barngäster pga höstförkylningar, men vi kompenserade så gott det gick med entusiastiska mammor och pappor som gömde ringar och kastade äpplen och krånglade in sig i kringelikrokar.

Barnen fick dekorera egna muffins och käka så mycket socker att det inte var klokt!

Årets piñata fixade pappan. Vi har haft problem med att den inte alltid riktigt håller mer än ett slag, men det var minsann inte ett problem den här gången! Piñatan såg lite ut som en damväska eller nåt, och höll slag efter slag tills rosa tentakler och godis började ramla ut. En rolig programpunkt det också!

Barnkalaset började förresten med att ungarna tog selfies! Det är tydligen det man gör nuförtiden på kalas… (”Annat var det på min tid…!”) ”Lektantskompisen” hade roliga danslekar med ungarna och alla deltog och hade jätteskoj.

Tusen tack alla ni som ställde upp och hjälpte till med kalaset! Det blev ett riktigt superlyckat kalas tack vare er!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *